Advanced Buteyko Ûrlap

Az Advanced Buteyko Breathing megkezdéséhez kérjük, hogy teljeskörûen töltse ki az ûrlapot.

Azt követõen, hogy megkaptuk a kitöltött ûrlapot, hamarosan kapcsolatba lépünk önnel egy kezdeti 10 perces (Skype-on keresztüli) konzultáció céljából with drs. Eduard Reuvers.

Choose language: English - Español - Deutsch - Français - Nederlands - Magyar

Személyes adatok

Általános egészségi állapot

Krónikus betegségek

Szenvedett valaha az alábbi tünetektõl és betegségektõl? Most szenved tõlük? Kérjük a lenti mezõkbe írja be a részleteket. Azoknál a betegségeknél, melyektõl soha nem szenvedett, hagyja üresen a mezõt.

Általános feltételek és adatvédelmi irányelvek

Görgessen le és olvassa végig az általános feltételeinket és az adatvédelmi irányelveinket

A Buteyko Breathing egy személyre szabott, fokozatosan felépülõ edzési rendszer. A Buteyko Breathing tanfolyam elvégzése nem jogosítja fel a tanulókat, hogy tanítsanak vagy útmutatást adjanak másoknak: negatív hatása lehet, ha nem felügyeli a folyamatot egy képzett instruktor.

Az Advanced Buteyko Institute nem osztja meg harmadik féllel a felhasználóink személyes adatait. Ezeket az adatokat kizárólag arra a célra használjuk, hogy lehetõvé tegyük a felhasználók számára az alkalmazásba történõ bejelentkezést, valamint segítséget nyújtunk vele az instruktorainknak, hogy a tanulóknak személyre szabott instrukciókat, tanácsokat vagy támogatást nyújthassanak.

A tanulóknak minden esetben konzultálniuk kell az orvosukkal, mielõtt hozzákezdenének a Buteyko Breathing-hez: a tevékenységek egyesek számára megterhelõk vagy veszélyesek lehetnek.

A tanfolyamra jelentkezõ tanulók beleegyeznek abba, hogy nem tartják drs. Eduard J.A. Reuvers-t, az Advanced Buteyko Institute-ot, az Advanced Buteyko instruktorait (akik az advancedbuteyko.com honlapon megtalálhatók), valamint az Advanced Buteyko Institute-tal, a honlappal és az alkalmazással kapcsolatba hozható semmilyen más személyt felelõsnek semmilyen sérülésért, kötelezettségért vagy veszteségért, mely az Advanced Buteyko Institute által kínált tanfolyam során vagy következtében keletkezett.