English - עברית - Nederlands

Greet Oostvogels Advanced Buteyko

Greet Oostvogels

Greet heeft een eigen praktijk in Essen (België) waar ze Buteyko Ademhalingcursussen geeft.

Over Greet

Greet is geboren in 1979 en studeerde af als ergotherapeut in 2001. Vervolgens schoolde ze zich bij tot creatief therapeut en erkend bachbloesemconsultent.

De laatste jaren verdiepte ze zich in de verschillende aspecten van de ademhaling. Gefascineerd door hoe de adem onze mentale en fysieke gezondheid beïnvloedt en omgekeerd, blijft ze zich hierin continue bijscholen. Eenmaal gehoord en gelezen over Buteyko liet het haar niet meer los. Ze volgde zelf de cursus en voelde al snel welke positieve effecten dit had op haar vermoeidheidsprobleem. De beslissing om Buteyko Ademhaling te gaan aanleren aan anderen was snel gemaakt.

Greet heeft een eigen praktijk waar ze cliënten vanuit een holistische visie begeleidt en zowel individuele als groepslessen Buteyko Ademhaling geeft. Ook begeleiding via Skype is mogelijk. Ze spreekt Nederlands, Engels en Spaans.

Contact Info:

Website: www.tcreatiefhoekske.be

Email: info [at] tcreatiefhoekske [dot] be

Facebook: ’t Creatief Hoekske

Leer Advanced Buteyko

Meldt u aan voor de cursus Advanced Buteyko Ademhaling met Greet. De cursus bestaat uit 7 persoonlijke sessies (indien gewenst via Skype) met volledige instructie en begeleiding in Advanced Buteyko, voor het best mogelijke resultaat.


Advanced Buteyko Ademhaling Cursus
7 Skype sessies en 3 uur audio instructie
Prijs: 329 Euro
Aanmelden